Disclaimer Pendapatan

SEBELUM ANDA TERUS MEMBACA APA-APA DI LAMAN WEB INI DAN BERSETUJU UNTUK MELAKUKAN SEBARANG PEMBELIAN PRODUK DI LAMAN WEB INI, SILA PASTIKAN ANDA TELAH MEMBACA KESELURUHAN TERMA DAN SYARAT DI BAWAH. ANDA BERTANGGUNGJAWAB SEPENUHNYA UNTUK MEMAHAMI SEGALA TERMA SYARAT SEBELUM MELAKUKAN SEBARANG PEMBELIAN BARANG.

JUTAWANAPP ADALAH SEBUAH APLIKASI MARKETING TOOL YANG BOLEH BERJALAN DI TELEFON ANDROID ANDA. SILA PASTIKAN TELEFON ANDA MENGGUNAKAN OS ANDROID UNTUK MENGGUNAKAN APLIKASI INI.

JUTAWANAPP BUKAN SEBUAH APA-APA PROGRAM, PROGRAM SKIM CEPAT KAYA, SKIM PELABURAN ATAU MLM YANG PERLU DI SERTAI UNTUK MENJANA PENDAPATAN. IA ADALAH PENJUALAN SEBUAH PRODUK BERUPA APLIKASI YANG BOLEH DI PASANG DI TELEFON BIMBIT ANDROID YANG BERFUNGSI UNTUK MENJADI SEBUAH MARKETING TOOL UNTUK PEMBELI.

JUTAWANAPP.COM MEMBUAT SEGALA USAHA UNTUK MEMASTIKAN IA MENERANGKAN DENGAN JELAS MENGENAI PRODUK DENGAN TEPAT DAN SEGALA POTENSI PENDAPATAN MEREKA. ANGGARAN PENDAPATAN DAN KEUNTUNGAN YANG DIBUAT OLEH JUTAWANAPP.COM DAN PELANGGANNYA ADALAH ANGGARAN TENTANG APA YANG JUTAWANAPP.COM FIKIR ANDA MUNGKIN BOLEH DAPAT DAN JUGA BERDASARKAN PENDAPATAN YANG DIPEROLEHI SENDIRI OLEH TUAN PUNYA LAMAN INI. TIADA SEBARANG JAMINAN BAHAWA ANDA AKAN DAPAT MEMBUAT TAHAP PENDAPATAN INI DAN ANDA TERIMA BAHAWA PENDAPATAN DAN KEUNTUNGAN DARI PENGGUNAAN APLIKASI ADALAH BERBEZA BAGI SETIAP INDIVIDU.

SEPERTI MANA-MANA PERNIAGAAN, HASIL ANDA MUNGKIN BERBEZA-BEZA, DAN AKAN BERDASARKAN KEUPAYAAN ANDA, PENGALAMAN PERNIAGAAN, KEPAKARAN DAN TAHAP KEINGINAN MASING-MASING. TIDAK ADA SEBARANG JAMINAN MENGENAI TAHAP KEJAYAAN YANG MUNGKIN DI CAPAI. CONTOH YANG DIGUNAKAN ADALAH BERDASARKAN HASIL YANG LUAR BIASA, YANG TIDAK BERLAKU UNTUK PEMBELI RATA-RATA, DAN TIDAK DIMAKSUDKAN UNTUK MEWAKILI ATAU MENJAMIN BAHAWA SESIAPA PUN AKAN MENCAPAI HASIL YANG SAMA ATAU SERUPA. KEJAYAAN SETIAP INDIVIDU BERGANTUNG PADA LATAR BELAKANG, DEDIKASI, KEINGINAN DAN MOTIVASI MEREKA.

TIDAK ADA JAMINAN BAHAWA CONTOH PENDAPATAN MASA LALU BOLEH DIDUPLIKASI UNTUK MASA AKAN DATANG. JUTAWANAPP.COM TIDAK DAPAT MENJAMIN HASIL DAN / ATAU KEJAYAAN MASA DEPAN ANDA. TERDAPAT BEBERAPA RISIKO YANG TIDAK DIKETAHUI DALAM PERNIAGAAN DAN DALAM PERNIAGAAN INTERNET YANG JUTAWANAPP.COM TIDAK DAPAT JANGKA YANG DAPAT MENGURANGKAN HASIL DARI APA YANG DI PAPARKAN DI LAMAN INI. JUTAWANAPP.COM TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SETIAP TINDAKAN ANDA.

PENGGUNAAN MAKLUMAT, PRODUK DAN PERKHIDMATAN JUTAWANAPP.COM HARUS BERDASARKAN KETEKUNAN ANDA SENDIRI DAN ANDA BERSETUJU BAHAWA JUTAWANAPP.COM TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEJAYAAN ATAU KEGAGALAN PERNIAGAAN ANDA YANG SECARA LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG BERKAITAN DENGAN PEMBELIAN DAN PENGGUNAAN JUTAWANAPP MAKLUMAT, PRODUK DAN PERKHIDMATAN.